Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen sa jag sanningen till min far...




I drömmen:

Min far som i verkligheten begick sucid 1976,

kom till mej i drömmen.

Han hade aldrig dött, utan bara försvunnit

till annan ort under 35 år.

Jag sa till honom som jag önskar

att jag hade sagt i verkliga livet:

Din jävla alkoholist!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 00:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Stark dikt, alkoholen förstör så mycket..bra att du kunde "säga till honom "
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP