Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama tills dina knogar är vita teckna fred,frid

Vatten
upp vid knäskålarna
och natten kryper in i
ögat som en solförmörkelse

Någon har slaktat
alla dessa människor
utan en tanke på
att dom var just
människor

Det stinker
helvete
från skorstenar,
ändå är
dessa leenden på läppar
självklara

Kaktushjärtan
svävar i den kalla vinden
kasta dig mot marken
och be om
förändring

Det kanske
är det enda som finns kvar
att göra






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 12:21



Bookmark and Share


  Emmelina
'Kaktushjärtan
svävar i den kalla vinden'
fantastiskt!
2011-07-07

  Titti Rydberg VIP
"kasta dig mot marken
och be om
förändring

Det kanske
är det enda som finns kvar
att göra"

Just dessa raderna väcker eftertanke.
Tack ... det var just vad jag behövde
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan