Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är som gjord för livet



Jag behöver en älskad älskare

som inte räds min svartaste mardrömmar

Jag längtar efter en älskling älskad som

åtrår mina vackraste drömmar

Jag söker efter en själasyster

inte rädd att visa mej sina murar

som är som gjorda för mej att kyssa

att krossa rasera tillintegöra med min

fullkomliga kärlek och goda vilja

Livet är till för kärleken

Kärleken är som gjord för livet.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-04 15:13



Bookmark and Share


  Femme Fatale
kärleken är det finaste som finns! Så fint skrivet!
2019-05-19

  Ninananonia VIP
Så vackert! :)
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP