Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGERINGEN - visa BARMHÄRTIGHET mot FATTIGSVENSKARNA!!

220.000 barn i sverige räknas som fattigbarn,

och ikväll står finansminister Anders Borg

i Debatt på TV och tröstar en fattigmamma

som går på socialbidrag:

"Sök jobb, till slut får du ett!"

Sätt Anders Borg på socialbidrag några

månader, så får han se hur det känns

att leva under fattigdom!

 

Cynismen styr i Sverige, de rikare 

blir allt fler och rikare, medan 

dom som är fattiga negliseras

och inte ska klaga, utan ta sej i

kragen och skaffa utbildning

och arbete.

Kristdemokraternas borde 

skämmas för att ingå i en 

regering med en sån brist

på respekt, barmhärtighet

och medmänsklighet!

Styrdes Sverige i Jesu anda

så skulle vi inte ha

någon fattigdom.

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-05 00:10



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Instämmer helt i dina ord ! Cynism är bara förnamnet , Jag vill tala om socialfascism ! Det som händer just nu i Sverige är att Fredrik Reinfeldt och hans banditband , FULLSTÄNDIGT MEDVETET, håller på att skapa ett UTPRÄGLAT KLASSAMHÄLLE med KRAFTIGT VIDGADE klyftor mellan fattig och rik ! Och det Svenska Folket verkar INTE bry sig eller så INTE förstå det !
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP