Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Max Poise för lånet av visdomsorden
som blev rubrik




Ingen har skyldighet att famla i någon annans mörker







Ingen kan kräva att någon ska kliva rakt in

i dennes mörker och tumult utan fallskärm!

Var människa måste i slutänden söka ljuset

i sej själv, och kliva ur sin egocentriskhet,

be till Gud om hjälp, och börja samarbeta

med omgivningen!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-05 00:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Till vem skulle jag gå, en människa kan INTE ge mig kraft...bara Gud!!
Just det, man måste själv..
2011-07-05

  Johan Bergstjärna VIP
Max

Själv ber jag till Gud, och nästan alltid
får jag ro och andrum, så min erfarenhet
är att det finns en högre makt...
Tack annars för din intressanta kommentar!
2011-07-05

    Max Poisé
Var så god! Jag tror själv på Ateismen och människan står i mitt fokus! Full respekt till de som tror något annat! Min lycka finner jag inte genom att be till Gud. Snarare att förstå mig själv, respektera andra och inse att ingen är mer värd än någon annan!
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP