Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Twist

Shouting. Crying. Hitting.
Slamming doors.
It changes you, transforms you, ruins you.
I hate emotions, feelings.
Paranoia. Pain. Love
And sometimes even you.




Fri vers av 3feetaway
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-07-05 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

3feetaway