Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ophelia lever



Pojkars ord vattnar själen
håller den vid liv
efter midsommarens torka

Ord som skapar mening
endast i snöflingors dans
när natten blundar och drömmer

Blod läker inte
alla sår
endast andetag gör

Och minnen




Fri vers av Blod Poesi
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-06 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blod Poesi