Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåt av din blick och din röst




Din kropp är en bisak

Det är hur du ser på mej

Kåtheten och ömheten

i din underbara röst

och hur du rör dej

Det är det som gör

mej kåt och ursinnig!

Du gör mej till mej

själv, själaglad.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-06 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP