Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath
Repris tidigare publicerad 09-07-10




Ögonblick

 

sömnen lämnar

 

ljummen vind genom
fönsterspringan

 

lyssnar till lövsångaren
och havets stilla bryt

 

finner där i natten
hans sömnlöshet

 

fingrar mot rygg

 

tår som möts
i en delad vakenhet

 

i björken utanför
finns lövsångaren ännu kvar
och havets stilla sång

 

långt borta en kråkas
hesa krax

 

tätt in till hörs hans
stilla andning i natten.

 

© Eva Langrath 2009

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-07-06 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Meditativ text som andas närhet och frid . . .

Fängslas av den ömsinta tåkontakten . . . :-)
2011-08-29

  Anna*
=0) Fint!
2011-07-08

    ej medlem längre
ljummen vind genom
fönsterspringan
... tycker OM!
2011-07-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-07-08

  Bibbi VIP
Mycket skön.
2011-07-08

  Ola Rydberg
Ja fin gillade speciellt inledningen
(sömnen lämnar ljummen vind genom fönsterspringan)
2011-07-08

  mare VIP
Mycket vacker dikt
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP