Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den dagen kommer då jag inte finns mer och När vita änglar kommer under mitt fönster




Säg aldrig till någon

att Du kände mig



När min själ en gång

flyger iväg från min kropp

Säg inte till någon

att jag älskade Dig



När den dagen kommer

då jag inte finns mer

och

När vita änglar kommer

under mitt fönster



Säg aldrig till någon

att Du kände mig


och


Säg aldrig till någon

att jag älskade Dig



Glöm mig !

för att

från idag

finns jag inte mer


för


Du sålde din själ !




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 2167 gånger och applåderad av 59 personer
Publicerad 2008-08-06 06:38



Bookmark and Share


  DominiQueen
Starkt. Så bra skriven
2023-10-31

  Mr Lindemann VIP
Fångar in en med sitt vemod
en text att drunkna in i då världen sinar
2009-07-22

  Mästaren och Margarinet
Mycket vacker och stark!
2008-08-30

  Jimmy:n
Himla fin...
2008-08-27

  Hallonet
En vacker text som väcker känslor!!!BRA!!
2008-08-23

  aol
stark sorglig vacker gripande
2008-08-15

  Michaela Dutius
Mycket sorglig, hållen i en spröd ton och form som förstärker sorgen och vemodet - och skänheten
2008-08-14

  Eva Langrath VIP
Så sorgligt vacker .
Eva
2008-08-11

  Mona*
Vet de som sagt, det där är inte du, när de läst mina ord. Men kanske det var den delen de aldrig kände eller ville känna... Ja det är tankarna jag får när jag läser. Bra
2008-08-10

    Ken Cassel
Om jag säljer min själ så är det till dig
Dig kan jag lita på i alla väder

Kramar i massor
2008-08-08

    mr cloud
UNDERBAR ! :O
2008-08-07

  noname_realmind
Vemodsvackert och starkt så man nästan faller omkull...

Att sälja sin själ, att köpslå, kompromissa om sin integritet. Hur vanligt är det inte idag! Du har berört något viktigt här... något för alla att fundera på...
2008-08-07

  anits VIP
En underbar dikt!
Bokmärker!
2008-08-07

  Night Soul Woman
Underbart skrivet!
*applåd*och*bokmärkes*
2008-08-07

  DanSan
****************************

Tack underbara du för läsningen. . .
Det här är verkligen bland det . . .
absolut bästa jag läst på väldigt
länge , , , , Du har en glädje och en
ådra i dig som förmedlar en sådan
underbar skönhet

*****************************
2008-08-07

  Maria T
Stämningsfull och vacker kärleksdikt
2008-08-06

    wildrosen
Vackert och gripande om sorg
2008-08-06

  Elaine.S VIP
Som att avskärma sig från något som inte går att nå, vackert men sorgligt berörande...
2008-08-06

  papessa
vackert men sorgligt att gömma sin kärlek och att gömma sig själv
2008-08-06

  anits VIP
Ge aldrig upp upp min vän
låter vackert med vita änglar
under mitt fönster
2008-08-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och ny bild!
*-nan snyggt!
Har du glömt
mantrat, det
finns folk, som
säger, att säger
man det, om och
om igen, då Du,
slår det: TILL!
************
Som man: VILL
**************
Men man får aldrig
ge: UPP! *-nan, lägg
det på minnet!!!
******************
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic