Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sladjana Zubcevic


Jag dog av törst


En natt
såg jag
en stor ocean


Jag satt
i mitten
av den djupa oceanen


Men ändå
dog jag
av törst




Fri vers (Fri form) av Sladjana Zubcevic
Läst 1076 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2021-06-01 15:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket talande i bild och text!
2021-09-14

  Eva Langrath VIP
Stark bild av smärta
2021-09-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande bra!
2021-06-14

  Monica Lindgren
Mycket fint! En sorts paradox, eller hur? Dikten uttrycker smärta...
2021-06-11

    ej medlem längre
Trots allt vatten var nog oceanen för salt för din smak, gissar jag!
2021-06-04

  Eva Helene VIP
Mycket fint i ord och bild!
2021-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Avskalat och oändligt vackert om att sakna en älskad människa.
2021-06-02

  Maria Sundelius
Alltid berörande, tack!
2021-06-02

  Fjellhuldra VIP
Så vackert fint reflekterat
Hur stor oceanen var
Så räckte den inte till.
2021-06-01

  Horace
Sedan kom han och sa: hon är inte död hon sover bara, stig upp flicka
Och du öppnade dina
ögon vackra
2021-06-01

  Gunnel Eriksson VIP
Det är skillnad på vatten och vatten.
Dikten kan läsas som en liknelse
men jag tycker att det reella räcker.
Vacker dikt.
2021-06-01

  Kungskobran VIP
Kärlekstörst?
2021-06-01

  Kajan VIP
En så stark bild framträder; att vara omgiven, men ändå sakna. Tycker mycket om dikten.
2021-06-01

  Bibbi VIP
Fint innehåll.
2021-06-01

  Sparvögat VIP
Ditt foto är magi...
2021-06-01

  Sparvögat VIP
Hjärtats törst kan ingen ocean släcka...
Vackert tecknade ord
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic