Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sladjana Zubcevic


Djup tystnad över oss och Ingen vind från någon sida



Från björkens slöjor
går en vacker doft
i natten ut
Medan
jag vandrar

Djup tystnad över oss
och
Ingen vind från någon sida

men

Jag ska aldrig hata livet
och
Fly till öknen
för att
Mina drömmar vissnat

Allt är redan skrivet i tiden
och
Det är mitt öde …




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 683 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2021-10-05 14:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-12-08

  Kajan VIP
Det finns en stillhet här som ger utrymme till upplevelsen av dikten. Outsägligt fin, som stor poesi är.
2021-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert vemod och styrka i din fantastiska dikt! Så klokt du tänker, trots längtan och saknad. Ändå tackar du livet.
2021-10-10

  limerick VIP
Stor poesi! Bokmärker.
2021-10-08

  Bodingen VIP
Kloka tänkvärda rader, finemang!
2021-10-08

  Gunnel Eriksson VIP
Men man vet aldrig så
länge livet pågår.
2021-10-07

  Eva Helene VIP
Njutbart, tänkvärt. Tilltalas av texten och bilden i symbios.
2021-10-07

  Eva Langrath VIP
Vemodsvacker dikt där längtan, saknad och acceptans får finnas tillsammans.
2021-10-06

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om att längta bort men hålla livskänslan uppe.
2021-10-05

  Koloristen
Starkt, gripande, utmanande.
2021-10-05

  Susen VIP
Vemodsvackert. Berörande
2021-10-05

  Fjellhuldra VIP
En vacker dikt om stark längtan
Få tillbaka det som gått förlorat
som alla vi saknar våra kära
våra varma vindar.
Dikten berör hjärtat starkt
och tårar som faller ned när du läser denna dikt.
2021-10-05

  Kungskobran VIP
Det förflutna är inte så mycket att göra något åt, att fly hjälper föga
2021-10-05

  Sparvögat VIP
Vemodiga, vackra ord i acceptans av sitt öde…
Det underbara fotot förstärker orden!
2021-10-05

  S.A.I. Steve Lando
Vackert stämmofört
2021-10-05

  Monica Lindgren
Melodiskt, vackert. Att inte gå ut i öknen för att ens illusioner slocknat. Fint!
2021-10-05

  Solstrale VIP
Ja så begärligt att längta bort, men då drar man strået kort, för endast inom är man hemma, om inte är man på en ofrivillig flykt... Mycket bra och säkert tecknad livsdevis!
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP