Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sladjana Zubcevic


Allt försvinner med tiden ...



Själen liknar ljuset
från himlen kommer
och
till himlen stiger

Ödet liknar vinden
som lämnar
vind för våg

Du är som solen
som
När den reser sig
över horisonten gör
Att stjärnorna försvinner
men ändå består

Allt försvinner med tiden ...

men

Det är Du
och
Dina ord
som alltid består




Fri vers (Fri form) av Sladjana Zubcevic
Läst 998 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2021-08-18 14:25



Bookmark and Share


  aol
Så sant varat som var kan aldrig försvinna
2021-09-15

  Eva Langrath VIP
Vackert i både ord och bild.
2021-09-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, samt väl fångat i bild som ord
2021-08-29

  Stanley Rydell
Att leva i detta Du i alla dess gestalter föder orden inom oss och när de delas mellan varje Jag och Du består de. Att leva i denna ständiga rörelse du skriver så innerligt, vackert och livsvist är en gåva och förmåga!
2021-08-29

  StinaJ VIP
Vackert både i ord och bild.
2021-08-22

  gunnnar nylund VIP
Ja, den var fin och känsligt skriven.
2021-08-22

  Bodingen VIP
Fenomenal text. Seriositet a la grande.
2021-08-22

  Horace
Vackert och paradoxalt

Allt försvinner i tiden
Men består ändå
Du och de dina
Själen Orden

2021-08-20

  limerick
Mycket vackert. Bokmärker.
2021-08-20

  Kajan VIP
Närmast högtidligt, och mycket vackert.
2021-08-19

  Eva Helene VIP
Finstämt i ord och bild!
2021-08-19

  the apache kid VIP
Lovely! I recognize the world in your words. Thank You
2021-08-19

  Fjellhuldra VIP
Så vackert diktat om livets skönhet
och själen hur viktig kärleken är.
Ett underbart Foto på solnedgång.
2021-08-18

  Sparvögat VIP
Bedårande, vackert foto som famnar dina ord!
2021-08-18

  Kungskobran VIP
Min älskades ord i mitt öra
kommer för alltid mig beröra
det är den ljuvligaste sång
älskar att lyssna gång på gång
låt den aldrig ta slut
låt den aldrig klinga ut

2021-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Känsligt och berörande diktat i skönhet om den man förlorat, men som ändå består älskad med sina ord.
2021-08-18

    Lena Staaf VIP
Fint beskrivet hur ord och minnen kan bevaras långt efter att någon/ något har gått bort.
2021-08-18

  Sparvögat VIP
Så vackert tecknat…
Någon man förlorat består alltid i tanken även om själen till himlen stiger…

Dina ord är unikt underbara!

2021-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr försvann även Jugoslavien.
Tyskland m fl fick som de ville.
2021-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic