Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mej älskade




Kom till mej här ovanför världens tumult

Låt mej kyssa din ensamhet och farhåga

Jag ska skydda ditt innerstas brinnande låga

Av kärlek och god vilja är mitt hjärta fullt



Kom och lägg an vid mitt väsens öppna famn

Kom visa mej din själs underbara hjärta

Älskade lys över min olycka och smärta

I ömhet låt oss viska varandras kära namn  

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-07 15:05



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mycket fin och vacker kärleks/beskyddardikt.
2011-07-08

  Minkki VIP
vacker love call..
2011-07-07

  poetryGirl
söt
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP