Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta dig för skuggor

Alla dina ord
är mord

Leif Gw Persson
undersöker dina ord

Alla dina ord är mord
din mun är smord
och dina läppar
är blodröda

Alla dina ord
är mord
och visst skulle jag kunna dö
bara för att en gång få komma
så nära
att jag kan känna värmen från
dina blodröda läppar
höra dina tunga andetag

Men nej alla
din ord är mord
och leif gw
har nu suttit inspärrad i ett sunkigt hotellrum
i säkert 2 till 3 år
och gått igenom alla papper
men han blir inte heller klok
på dig, han har slitit sitt hår
tittat in i väggen med ledsna hundögon
öppnat upp ett fönster och sträckt ut sina
armar för att be sin gamla vän jan stenbeck
om hjälp eller feta råd
men ingenting hjälper och du förblir
en olöst gåta
men jag jag har flytt in i ljuset nu
för i skuggorna finns du
/ och alla dina ord är mord /




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-08 12:55



Bookmark and Share


    Småstadsungman
Skön takt å text!
2011-07-10

  Emmelina
underbra rytm ola! och fantastiskt med slutet

'för i skuggorna finns du'
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan