Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intoxikerad poesi - 2006

Rim tunt förnuft, noserock penslar
Returnerar orden ger tillbax känslan
Väckt av dom döda, tänd bränsle var orken
Passerar skitsnacket, ge tillbax korken
Berusad av tolken, va e gräns för tolerera?
Lägg kinden på torken, torka och polera
Ignorera onda gå under stegen
Lycka är egen sakta genom genvägen
Takten blev ökad texterna är benga
Hamnar där dom ska istället för att slängas
Lätt att trängas för alla tankar i det i slutna
Kvävas av handling ett skäl för att sluta
Kuta mot målet, hitta botmedlet
Fittor styr och ställer vad i helvete e felet
Skälet bevittnas, endast tysta tar ställning
Musik, styrka, vandring, förändring
Ref:
Var och en på sitt sätt / Var och en på sin hörna
Var och en med sin börda / En stockholms runda
Dax för oss att skörda / Poesi som mördar
(som du ligger har du bäddat)

Allting snurrar som materia under sulan
Leva bakom egna ögon alltid soft att strula
Vindens bestämmelser för färd genom tiden
Svage ger krigar\'n kraft att ta upp striden
Farligt maktbehov bakifrån kommer skratten
(bevaka det egna fett jobbigt hålla vakten)
Höra slakten ekas i Stockholmstrakten
Vi dansar med jävulen långt in i natten
Känns igen på blatten som spränger mikrofonen
Fulla sinnen lyfter, siktar mot molnen
Spark i ryggen av demonen och bli redo
(allternativ aldrig många i en värld full av ego)
känslor som gömmer sig i ärlighetens namn
tidglaset dömmer så nån drunknar i dess sand
Trygghetens famn, det keffa ibland
Baktanke kanske finns bakom hjälpande hand

Ref x 2

Förtrycket resulterar i hat
Låt hjärta styra hjärna pass på desperat
Se till och få betalt men kolla själen i det sista
Kanske svårt att stryka personer från en lista
Slutet alltid kistan när ska man leva
Nu e fan bäst, shou sluta treva
Greva fram energin den lyser i mörkret
Fortsätta andas inte dyka efter sjunket
Vätska för folket som bränner från hem
Beslutet måste komma efter om och men
En vän kan skada en vän kan skita
Skrika, men en riktig vän kommer aldrig svika
Samveten litar blir ständigt bedragna
Giddra med ägar\'n som sen börjar klaga
Vem tar nästa saga? Våldharmoni
I vilket fall som helst intoxikerad poesi




Fri vers av roberto_87
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-01-02 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

roberto_87
roberto_87