Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som ett svårt pussel

Livet är som ett svårt pussel
med bitar som inte passar ihop
varför kämpa
varför hitta bitar som passar
varför inte bara byta pussel

Ett kämpande för att hitta något
någon liten ljusglimt
en strimma hopp
finns det där
finns det någon i mörkret

Feber snurrar i mitt huvud
yrseln gör mig förlamad
vet inte var jag ska vända mig
känner en stor ensamhet

Är kanske för annorlunda
kanske ingen vill ha mig
bantar tills inget finns kvar
kvar är bara tomheten
ett tomt hjärta

Ingen vet vem jag är
jag är en i den grå massan
vet inte var jag ska leta
hoppet finns antagligen
behöver en ljusstrimma
något att följa

En stig som leder någonstans
en väg som leder fram
pusselbitar som passar

















Fri vers av Anna Elisabet
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-08 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elisabet
Anna Elisabet