Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dej inte blåsas omkull av minsta vindpust




Känsliga människa
Låt dej inte blåsas
omkull så lätt
Stäng inte ner dej

Hissa det stora seglet
& länsa fram i dina ursinnen
Var en duktig krigare idag
& sjung & skrik din eld

Lita på den heliga Kraften
Stå upprätt i solorkanen
Var varm mjuk tålamodig
Skratta & gråt mirakel.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-09 15:55



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En dikt att växa in i...att ta till sig av...att bli styrkt av.
2011-07-12

  Lena Själsöga Keijser
du tänder en lykta
genom denna bild
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP