Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om vänskap

Du är dagens självklarhet och nattens mörka gåta
En skugga där inget ljus finns och ett ljus där skuggor ej kan uppstå
Du är havets djupa tystnad och bäckens ständiga skval
Så oviktig i det stora hela, men så viktig i dig själv
En underbar varelse, bara så du vet




Fri vers av phew
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-10 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phew
phew