Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Jag drar naglarna längs med din kropp
motstår begäret att trycka in dem långt in
för att slita sönder din hud och komma närmare

Kysser dig på halsen nära strupen
ryser av tanken på att bita dig hårt
tills du blöder
för att kunna smaka på dig
och behålla dig i mig

Kärleken håller mig rastlös
det finns inte längre några gränser
för hur illa jag kan göra dig
I min värld är smärta njutning
och du är offer för båda två




Fri vers av phew
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phew
phew