Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

märkningshysteri

Jag sa att jag älskade dig

men jag är inte säker på att jag vet vad 'älska' betyder.

Allt jag vet är att du hittar glädjen inom mig

Du väcker mig på nytt

Jag är vilsen i en värld av dekaler och rubriker. Etiketthets.

Varför kan vi inte vara glada tillsammans? Jag vill ha dig. Hela dig. Men utan bruksanvisning och kategorisering.




Övriga genrer av tragikomik
Läst 220 gånger
Publicerad 2011-07-10 12:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Det var väl bara nåt som vi sa, som vi sa för att det lät så bra" (U Lundell)
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

tragikomik