Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

>Du<

Oj, vilken klyschig början på en dikt

sa pyromanen

sa drängen

sa han

som sket

som sket?

I badkaret.

Jaha.

 

Du, typ.

Nej.

Du

Du?

Du

Bara Du.

Du gör mig vilsen bland orden

Borttappad

Ja, förtappad

Dum

Jag vet liksom per automatik inte riktigt precis hur jag ska uttrycka mig

när du

ja, du

är här

I min skalle.

 

Du har en permanent platsreservation i mitt huvud.

(jag skulle ha sagt i hjärta också, men det känns så 2002)

 




Fri vers av tragikomik
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-10-09 21:49



Bookmark and Share


    Refused
Härlig flyt i texten. Jag är lite skeptisk mot den röda färgen dock...
2011-10-09

  Nordlys
Du, jag gillar din text!
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

tragikomik