Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med Emma ang. ledsenhet

"Emma, jag har ont."

"Vardå?"

"I själen."

"Hehe. Mm. Så är livet. Varför skulle annars våren vänta?"

"Tveka".

"Aah. Just det ja....

...jag gjorde ett arbete om henne en gång."

"Karin Boye?"

"Aa. Eller vad hon nu hette. Aa i alla fall. Hon tog självmord, va?"

"Begick självmord."

"Aha".

"Jag har ont i själen".

"Har du det? Svårt att veta ibland vad man ska göra med den där själen."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av tragikomik
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2011-07-22 20:04



Bookmark and Share


    Refused
Det är skickligt att kunna beskriva personer så bra med bara dialog. Snyggt jobbat!
2011-10-09

  vera gade VIP
"men inte idag"..verkligt träffande för många olika själstillstånd med tillhörande verksamheter..att ta sitt liv t.ex. (här är det inte tala om mord)...
2011-08-22

  Mr Lindemann VIP
Jag gillar dialogen och det olika vändningar den tar.....

Så ger även den som har ont i själen en bild av att människan har något att säga.

Men jag tycker att slutet blev ite rumphuget, ifall du förstår vad jag menar.

Helt klart en bra och intressant text!
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

tragikomik