Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns ingenting




Jag minns ingenting av det förflutna...

Någon har raderat mitt minne

Tomt och ödsligt känns mitt sinne

Mitt undermedvetnas världar är slutna

 

Jag undrar om det är fel på min hjärna

Jag känner mej splittrad och dubbel

Nu är jag i verkligt trubbel

Jag längtar så efter mitt väsens kärna.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-10 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP