Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bror


Min bror

Min bror är det bästa jag har
han tror själv
att han inget svar har
på livets svåra svar

men om nån vet
så är det han
om allt som behöver kämpas om
han är allas "som om"

visst är det svårt när man vill men inte kan
livet ger sina törnar ibland

jag tror dock att vi alla vet
vilka som vi ska låta betyda nåt för oss
jag vet vem som betyder mycket för mig

MIN BROR






Fri vers av caluluth
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-07-10 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caluluth