Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ETT NAMN


Johan

Ett namn är ju inget...
eller...
Säg ett namn och världen reagerar ......
Vi tänker att det vi gör idag är bara ett resultat av veckans arbete....
men det är ju inte sant

Jag kämpar varje dag med allt som alla andra tycker jag borde.....
Vi arbetar hela tiden med att bli accepterade...
Är det fel att ibland kämpa för det som ligger dig värmst om hjärtat....
familjen....

Jag var uppe häromdagen hos mina föräldrar o blev huggen av tuppen... han värnade om de sina....)hönorna)
Det gör jag också.....
Värnar om de mina.....
Älskar Er.......




Fri vers av caluluth
Läst 263 gånger
Publicerad 2011-08-05 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caluluth