http://www.youtube.com/watch?v=r7XDVs0PI0E&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=r7XDVs0PI0E&feature=related




Vakna upp och var glad!





Öppna upp ditt hjärta,

din själ och fria vilja

Det är dags att

släppa in glädjen 

i ditt trötta liv

Släpp taget om 

din sorg och uppgivenhet

och famna den 

underbara glädjen

Änglarna väntar

på dina leenden

Världen behöver

din glädje och kärlek

Vakna upp idag,

och var glad!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-11 23:24



Bookmark and Share


  Anna*
Underbar uppmaning som vi alla borde ta till oss och leva efter! ♥ Applåder
2011-07-13

    ej medlem längre
Så positiv och glad man blir av man blir av att läsa dessa dina ord! Bra skriftat!
2011-07-12

  Minkki VIP
härligt livsbejakande! Men du lade ut texten så sent så jag får nog vakna glad i morgon i stället;)
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP