Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg men smyg, flyg ...

Himlen gråter blod
och våra fötter
avger spår mot
den hårda asfalten

Alla rockhjältar dör
precis som
alla vi vanliga gör

Jag tar ett ackord
på min gitarr
och en klunk öl till
ser ut genom mitt fönster
som målar poesi varenda dag

Om man spiller
så kan man torka upp
om man lyssnar så kan man
höra
tandfens vingar
från barndomens knarriga dörr




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 202 gånger
Publicerad 2011-07-12 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan