Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din blodrödsmålade mun närmar sig min uppknäppta gylf

Erotisk poesi
kom och gör mig fri
måla mina
knäskålar med dina
nytända händer
kupa dom mot min bak
välj ett eget tempo
jag väntar ivrigt på ditt nästa drag

/ puppor exploderar under dina ögonlock
och jag är tusen fjärilar som smeker
strax under dina bröstvårtor/

Natten drar sina
svärd och vi dör som ett par
i titanic

/ alla steg som vi inte tar vittnar om en kamp
som båda vann/




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 370 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-07-12 22:26



Bookmark and Share


  queenia
Fantastisk öppning och din parentes är superb!!

Älskar ditt alster från början och till slutet!
2011-07-14

  M.B
Fint ,applåd !
2011-07-14

  Emmelina
'alla steg som vi inte tar vittnar om en kamp
som båda vann'

kalas!
2011-07-14

  MyyM
Väldigt ståtlig och lättigenomtränglig -men ändå hård- dikt.
2011-07-12

    Ida Tisteltunga
Den här var faktiskt bra. När jag såg den trodde jag att det skulle vara sådan dålig erotisk poesi (Hrm, kanske inte dålig, men poesi som inte är i min smak)
Bra jobbat.
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan