Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res du människa, res

En namnskylt tas
ner ett helt liv
suddas ut
vid borttagandet
av fyra skruvar

Kvinnan
är gammal
något som rynkorna
vittnar
om

Men i hennes
minne
spelas det upp
danserna, drinkarna
kyssarna
dofterna

/ alla resor är unika




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-13 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan