Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal kärlek


en glimt från det förflutna

jag såg dig
vi pratade
du var besvärad
sårad ?
så länge sedan
du säger inget

tystnaden
smärtan

kommunikation
kan det vara något....




Fri vers av lilja42
Läst 267 gånger
Publicerad 2011-07-13 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilja42