Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara kär är svårt o farligt..


min kärlek o hat

kärlek så stark
berusning
lycka
utlämnande
sårbarheten

som vänder

hatet som äter
ilskan
bedrövelsen
slutenheten
smärtan

som lämnar spår,
starka farliga djupa


minnet skrämmer och påminner
känslan tanken smärtan








Fri vers av lilja42
Läst 234 gånger
Publicerad 2011-07-13 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilja42