Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett av stegen i trappan knarrar

Torsdag
10:06
juli

Regn som faller
ner smeker mina fönsterkarmar
regn faller ner som stearin
från ljusmoln
ett levande ljus i min närhet
som känner släktskapet
och därför fladdrar lite mer intensivt

En dotter som
tittar på tv
och vi har letat
efter fjärkontrollen
utan resultat

Dagen är ett
spöke från förr
rutorna minns
dörren knarrar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan