Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av sommar är söt

Doften av sommar är söt
Kittlar i näsan en morgon i juli
Grusets skrap under skorna

En hage med vita kor vid min sida
Så fjärran stad och puls
Så lugnt men ändå aldrig tyst

Arla stund har liv runt knuten
En yrvaken näbbmus kilar förbi
Ett prassel i skogen där rådjuren funnit sin skans

Där borta har Arnold sin biodling
Morgonens första fjäril slår bort dagg från vingarna
Sakta skingrar sig molnen och välkomnar dagen




Fri vers av Pierre Ström
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström