Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte sex men fem rader

Om nu döden
är så djävla intressant
varför tar inte fler livet
av sig då ?

Ett stenkast från stranden
vandrar någon
med en kniv i handen

När allting händer i
raketfart
önskar man sig en
lång stubin

Orgasmen
smög sig
defenitivt inte på
henne
hon kunde känna
illningarna långt innan

Vattnet är rött
någon har dött
någon har kort stubin
sex är livsfarligt
att älska är
nödvändigt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-14 19:48



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint, tilltalar mig, känner igen känslan
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan