Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mina blinda ögon med en dröm som du brukar



Kyss mina blinda ögon

med en av dina 

livligaste drömmar

Jag har gått vilse

Sträck din kärleks livlina

ned i min mörka avgrund

Din själs röst är min

kompass och karta

Kom till min undsättning

Kyss min mina blinda ögon

Förbarma dej över min nöd

Var inte rädd, Gud är aldrig

långt borta, vi är inte ensamma.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2011-07-14 22:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i det vi sluter yttreögon
ser vi det du här så vackert
mjukvackert
förmedlar
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP