Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsliga krigares triumfer kostar alltid blod




De mörka krafterna riktar alltid sitt våld

mot de vackraste och starkaste människorna

Varje seger innebär alltid smärta och förlust

Men ge inte upp Ni sköna kärlekskämpar!

Och glöm aldrig bort att älska varandra

En ny godare värld ska vi skapa tillsammans,

och djupet av vår ångest och smärta, speglar

alltid höjden av vår ljuskraft och framsteg.

Ondskans makter känner hur hotade de är,

därför härjar de med alla medel och kraft.

Var inte rädd, livets kärna är godhet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-14 22:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kärleken är det högsta

är skapandestigar
stegklanger
2011-07-15

    ej medlem längre
Mycket reflektioner och klokskap i denna! Fint fångat och jag ger applåd!
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP