Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid gatulampans sken

Natten rullar in
som en ofrånkomlig
sömn

Den tillfälliga koman
bjuder
på bilder
och händelser

Med lite
tur
vaknar man
igen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 23:13



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker om den
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan