Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte evangelierna var så fulla av sagoinslag...




Om inte evangelierna (och hela bibeln) vore full av sagoinslag

och ren och skär fiction, så skulle jag kunna tro på att

Jesus var och är Kristus, Guds utvalde, Gud själv som människa

Det är synd med alla dessa fabricerade fantasier, för jag vill

tro på Kristus, jag saknar min tro... den gav mej kraft.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-15 00:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord andas icke förlorad tro
kanske du stigit in i visshet vetandeinsikt
2011-07-15

  mare VIP
Bibeln är en sanning, jag tror självklart på den,
och den är också full av kraft, emot demonisk kraft !!
Jag har erfarenhet, den är som "ett svärd" en hjälp i livet ;)))
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP