Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa nyförälskade personer går inte att umgås med!



Vissa nyförälskade personer går inte att umgås med,

deras självupptagna eufori går inte andas bredvid

Idag var jag psykiskt bakfull efter ett möte med en

sån galen människa, han såg mej inte alls, och

rackade ner på att jag var så dyster...

Visst, jag kan ta honom med med några nypor salt

och överseende, men det var hemskt att vara så osynlig.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-15 00:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så kan det vara
2011-07-15

  Anna*
Den självupptagna nyförälskelsens baksida ... som du beskriver så väl!
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP