Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raseri, kärlek, kåtslag med mera i juli gräs

Kast med liten människa
och känslor rullar
runt i juli gräs
tänk dig att alla igelkottar
ligger i din säng
när du ska debutera

Aj it hurts
livet känns
det bränns som nässlor
mot solbränd hud
och satan står redo som brud
slash igelkott

Aj det gör ont
men den som en gång har blivit bränd
tänder sällan på
solstickan nej
det brukar
plåna ut

Plötsligt en spya i motvind
du duckar
någon bakom dig
blir stum av förundran
men du har lärt dig
någonting
/ du duckade /




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-16 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan