Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje människa är större än sin situation





På en veranda till sin


Själs ofantliga slott


lever många mänskor

 

och kallar det för sitt jag


Livssituationen är att

 


hålla verandan fin

 


hålla ett vackert och

 


städat sken utåt

 


medan

 


Själen hålls instängd

 


under kontroll

 


Ingenting vore mer befriande

 


än att få öppna

 


djupjagets alla fönster

 


och portar

 


på vid gavel

 


och äntligen

 


bli synlig

 

älskad och älskande.


Vaken.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-16 21:17



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mycket tänkvärt..... , "öppna sin själ" , så bra uttryckt, det är ju precis det som man kan göra här ,via sina egna ord, det är inte lätt, men fullt möjligt.....
2011-07-16

  Lena Själsöga Keijser
sant
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP