Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon bär på dikter

Tänk om vissna löv
är allt vi bär inom oss baby
en vindpust och sen
är vi borta

Dikten uppfyller här
ett slags motkrav
eller testamente
ett vittnesmål

I grått oktobermörker
svävade två vissna löv
ca en centimeter ovan mark
dom svävade mot
havet
och efter det har jag aldrig sett dom igen

/ men jag såg dom/






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-17 13:34



Bookmark and Share


  MyyM
där fick jag en känsla.
Efter andra raden njöt jag av varje ord
2011-07-18

    ej medlem längre
Ja visst är det så!
2011-07-17

  Anna*
Det torra ska blåsa bort och det levande friska ska frodas allt mer! ♥
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan