Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar och regnstövlar

Döda steg
på levande mark
någon sjunger
lov
någon sjunger
utan lov

Jag drar
mina strån till stacken
men allt för ofta regnar det
in på vårt parkettgolv

När det går så
bedövar jag mig
med allt som innehåller flykt
det gäller att sköta
det lite snyggt
men ibland är mina
händer tomma
och ditt ansikte stramt

Vi bär regnstövlar
inomhus
tapeterna är fuktiga
och mina ögon är
tapeter
men kyssarna baby
smekningarna baby
kan ingen ta ifrån
oss, baby




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-17 14:59



Bookmark and Share


  evana
Härligt flyt i denna text!
2011-07-18

  M.B
Hur fin som helst !
2011-07-17

  Delilah Juno VIP
Kusligt med allt fukt - men fuktiga kyssar är bra ... :)
2011-07-17

  Emmelina
dunderbra! men jag skulle tagit bort det sista baby. och jag vill höra dig läsa den!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan