Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanka

Alla vackra ord
frustrerat överlämnat
av undertecknad
superlativen är slut
nu får tystnaden tala




Bunden vers (Haiku) av Peter Ström
Läst 568 gånger
Publicerad 2006-01-03 01:02



Bookmark and Share


  Saramaria79
Mm, bra!!
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Ström
Peter Ström

Mina favoriter
Bakom din dörr
Extravagant