Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordet sprider sig snabbt

ordet sprider sig snabbt
vi hade fel
det var värre

vi hade rätt

och det är vi som är helgonen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-19 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson