Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan fruktan

Vildgräset
fruktar inte
lien

Det bara låter
sig smekas
av sommarvinden
och växer
så länge
det får växa




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-20 22:04



Bookmark and Share


  Wallpaper punch
kontemplativ i sin sofistikerade enkelhet
2011-07-20

  MyyM
estetisk på något sätt. vacker för den ger mig minnen..
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan