Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste hinna fosterhinna, en utsträckt hand mot ljuset

Kastar blod på
röda väggar
vattnar vinstrupen
med vatten

Klöser mig fram
i den mörka natten
klolös

Hoppar utan
studsmatta
det ser konstigt ut
tycker grannarna
men ingen säger något
högt

låg
lägre
lägst




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-21 16:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
krapyl eller livskris?? är de frågor som inställer sig hos mig. Välskrivet, instämmer om det där med grannarna...
2011-07-22

  SpamPippiL VIP
Här har någon spytt i entren, tror jag. Eller så är det du som kastat blod.

Grannar viskar alltid om något. Inget att bry sig om. :)
2011-07-21

  sandraskänslor
gillar hur du blandar abstrakta formuleringar med något så konkret som "det ser konstigt ut tycker grannarna". bra!
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan