Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ögonvråsnära

Allt var så nära
hela tiden i ögonvrån
men ändå långt borta
Allt var så nära
ögonvrås nära
men aldrig riktigt där
Känslan av att se rev i ögat
Tårar som varit inne
önskade vara ute
Det sved i vitan
och jag blundade
Men bara med det vänstra
Stod där och såg
med det andra
Saker i den högra världen
ser lite annorlunda ut
Med snabbt bultande hjärta
vid fruktdisken
söndertittades apelsinen
i högervinkel
när det rev i det vänstra




Fri vers av Anne
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-01-03 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne
Anne