Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Sensommarmorgon

Kylan kröp in under min fleece
Fem grader plus
Åt höger anades smärtan
Ansiktet stängdes
i rädsla för känslorna
Långa steg som för att springa ifrån
Blått
Allt var isande blått
Högluft sprängde lungorna
Kärnan
den som är fylld av vatten
Stelnade av det kalla
Expanderade
Sprack
Spred flisor av snö i mitt hjärta
Vinter inne
Sensommarmorgon ute




Fri vers av Anne
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-03 11:41



Bookmark and Share


  Caroline Lundström
fint skrivet!
2007-08-22

    pladask
jag gillar att det är just "sensommarmorgon" inne, och inte bara "sommar".
2006-12-03

  Wretling
Jag gillar den !
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Anne
Anne